CONSULTA D'HORARIS
SELECCIÓ D'ASSIGNATURES
Usuari genèric | 2014-15 | 27/04/2024
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Bebidas Fermentadas (2014) Continuar per seleccionar més assignatures

Primer curs
Convocatòria única AN sense addicional
TREBALL FI DE MÀSTER 19625301
Acta única 1Q
Obligatòries
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA APLICADA A VINS I ALIMENTS 19625103
SEGURETAT ALIMENTÀRIA 19625102
Optatives
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA 19625205
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta única 2Q
Optatives
ANÀLISI SENSORIAL I EVOLUCIÓ DEL PRODUCTE 19625220
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. 19625213
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 19625201
GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING 19625221
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA I GESTIÓ D'INÒCULS EN LA INDÚSTRIA CERVESERA 19625219
PRÀCTIQUES EXTERNES 19625401
REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM 19625214
Acta única AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218